érzelmek,  gyerek,  gyereknevelés,  Szülő

Női Beszélgető Kör

Gyere és oszd meg velünk kérdéseidet, kételyeidet, örömeidet, bánatod, bármit, ami éppen foglalkoztat. A lényeg, hogy együtt legyünk, hogy beszélgessünk, hogy meghallgassuk egymást, egy olyan támogató közegben, ahová a témát Te hozod, mert ez most Rólad szól. A Te történetedről, hétköznapjaidról, hogyan éled az életedet, a kapcsolataidat, a babádat, aki folyton folyvást gondoskodik róla, hogy kihozd magadból a legjobbat. Mi nők szeretünk beszélgetni. Még annál is egy kicsivel többet. Legyünk egymás támaszai, egy olyan csodálatos, ám kihívásokkal teli időszakban, amikor gyereket várunk, gyereket szülünk, vagy éppen nevelünk.
Sokszor elég, ha egy jót beszélgetünk másokkal, kibeszéljük magunkból mindazt, ami bennünk van, máris jobban érezzük magunkat. Erre a célra hoztuk létre ezt a csoportot, hogy nyitott füllel meghallgassuk egymás történetét, ki, hogyan csinálja, éli mindennapjait, amiből mi is meríthetünk, tanulhatunk, vagy éppen magunkra ismerhetünk.

Gyere és tapasztald meg a Női Kör támogató erejét! Mindenkire számítunk! Rád is!

Két hetente Csütörtökön a Zugolyban találkozunk, 10-től 11.30-ig. Részvételi szándékodat kérlek erősíts meg az alábbi (rövid) űrlap kitöltésével! Köszi!
https://forms.gle/nDtafYKfqrWFyHdM9
Házigazda:
Hadobás Judit
06 20 482 49 81
judit.hadobas05@gmail.com

Cím: Zugoly Nevelési tér, 1165 Bp. Szabadság u. 38.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük