Mivel dolgozunk?Első sorban érzelmekkel. Az érzelmeket viszonyítási pontként használjuk, amik megmutatják, hogy jelen pillanatban, milyen érzések alapján működteted az életedet az adott témával kapcsolatban, tudatos, tudattalan és/vagy testi szinten. 

Az érzésekhez nagyon sok gondolat és hitrendszer is kapcsolódik, a kettő közül az utóbbinak van nagyobb jelentősége munkánk során a változás/változtatás szempontjából. Ezért igyekszem erre helyezni a fókuszt. Felderítjük, hogy mik azok a korlátozó hitrendszerek, amik már nem szolgálnak Téged és megnézzük mi más lehet még? 

Elfogadás

Elfogadni azt, ami van. Elfogadni az érzéseket, a helyzetet, “hibákat” – sajátunként vagy másokét -, mert csak így tudunk továbblépni. 

Tudatos választás/ Tudatos döntés/ Tudatos jelenlét, a választás szabadsága

Mindig, minden helyzetben és körülmények között VAN VÁLASZTÁSOD. Döntéseid határozzák meg, hogy egy adott helyzethez, körülményhez vagy emberhez hogyan viszonyulsz, hogyan látsz dolgokat, és ezt hogyan éled meg. 

Egy tudatosodási folyamat részese vagy, ahol felismerve és elengedve azokat a mintákat, hitrendszereket, amik már nem szolgálnak Téged, beengedd azokat az érzéseket és gondolatokat, amiket életedben kézzelfoghatóan meg szeretnél tapasztalni. 

Te Teremted a saját Valóságodat tudatos/tudattalan szinten. Ha a jelenlegi helyzethez képest más szeretnél megtapasztalni, a másképp “ érzel, gondolkodsz, cselekszel “ hármas lesz a megoldás. Vagyis Tudatos választással más frekvenciára hangolod magad. 

Edukáció

Van hogy egyszerűen csak nem vagyunk annak az információ ill. tudás birtokában, aminek segítségével könnyen, könnyen megoldhatóvá válik egy adott helyzet vagy szituáció. 

Az érzelmek elborítanak és nem látunk tisztán. 

Elengedés

Egy bizonyos fajta rezgés, egy bizonyos minőségű rezgést vonz magához. A fájdalom fájdalmat, a félelem, félelmet és így tovább. Mindegy hogy mit gondolsz, végső soron a hiedelmeiddel vonzod magadhoz tapasztalaidat. A hiedelmekhez pedig érzések tapadnak. 

EGÓ, Magasabb Tudatosság

Van egy pont az életben, amikor azt mondod ELÉG. Mást szeretnék, máshogy….. ehhez a rezgések szintjén történő változások elengedhetetlenek.

Az Egó a hiányból táplálkozik, míg a Magasabb Tudatosság/ a Végtelen Intelligencia a Teljességből. És itt lép be a Tudatos Választás. 

Képesek vagyunk -e körülményektől függetlenül, feltételektől mentesen átélni azt ami van? Tudunk -e bízni a Forrás energiájában, hogy minden nehézség végső soron a saját kiteljesedésünket szolgálja?