Kineziológiai Stresszoldás

Stresszhelyzetben a jobb és a bal agyfélteke szétkapcsol. Egyszer történt velünk valami, amit nem tudtunk megoldani, megfelelő eszköz, vagy információ hiányban, és ez a helyzet ismétli önmagát. Már rég nem emlékszünk mi történt velünk, vagy mi váltja ki belőlünk a különböző érzéséket, de újra és újra ugyanazokkal a problémákkal találjuk szembe magunkat, ezzel is emlékeztetve önmagunkat arra, hogy valami nem kerek és egész. Ezt a lemezt „csak” addig játszuk, amíg fel nem oldjuk magunkban a negatív érzést. Az esemény, hogy pontosan mi történt, nem olyan fontos, de van, hogy az is segít a feldolgozásban. Az érzés az, amit magunkkal viszünk, úgyhogy ezt az érzést keressük.

A múltban olyan fájdalmas volt ez az érzés, hogy nem tudtunk elviselni, ezért különböző önvédő mechanizmusokat alakítottunk ki, mert akkor és ott csak úgy voltunk képesek elviselni a fájdalmat. Akár gyerekként, akár már felnőttként úgy éreztük, nincs választásunk.

Azok, akik változtatni szeretnének, azoknak van egy jó hírem. Van választásunk! Lehet, hogy régen, csecsemőként vagy magzatként tényleg nem volt, de MOST tudatosan dönthetünk másképp. Egyszer Dr. Daubner Béla azt mondta „mindazt, amit nem kaptál meg a szüleidtől, felnőttként neked kell megadnod saját magadnak” És ha felismered azt, hogy mindez lehetséges, a gyógyulás útjára léptél.


Bejelentkezés: + 36 20 482 4981 ♦ e-mail: lelekvalosag@gmail.com