Cél

A legtöbb problémánk abból adódik, hogy mást gondolunk, mint, amit érzünk. Ragaszkodunk az elképzeléseinkhez, mintákhoz, miközben a lelkünk valami egészen másra vágyik, amiket érzés formájában megpróbál közvetíteni felénk. Ha erről nem akarunk tudomást szerezni, akkor elkezdünk szorongani, vagy depresszióssá válunk, falakat húzunk, és megdermesztjük a helyzetet, amiben vagyunk. Megáll az áramlás, mert valamiért nem akarunk vagy tudunk változtatni. Valami olyan dolgot kéne útközben elengednünk, ami számunkra, – az egónk számára – nagyon fontos. A megértés, az elengedés és a megengedés lesz a kulcs belső szabadságunk megteremtéséhez.

” Három megoldás van minden problémára: elfogadni, változtatni, vagy elengedni. Ha nem tudod elfogadni, változtass. Ha nem tudsz rajta változtatni, akkor engedd el. “

Stresszhelyzetben nem tudunk kreatívan gondolkodni. A jobb és a bal agyfélteke szétkapcsol és “lefagyunk”, nem jutnak eszünkbe megoldások. Majd az élet addig ismételteti velünk a leckét, amíg meg nem oldjuk, fel nem oldjuk azokat a blokkokat, amik gátolják a szabad energia áramlást az életünkben. Minden akadály, minden nehézség végső soron azt szolgálja, hogy felszabadítsuk magunkat a korlátozó hitrendszereinkből, blokkjainkból, hogy az Élet nemes egyszerűséggel áramoljon rajtunk keresztül, megadva mindent, amire szükségünk van a kiteljesedés és a boldogságunk útján.

Hiszem, hogy szembenézve múltunkkal, félelmeinkkel és fájdalmainkkal, le tudjuk tenni terheinket, meg tudjuk változtatni a lehetetlent is. A sorsunkat, kapcsolatainkat, az életünket, mindent és bármit. ÉS a lehetőségeink határtalanok. 

Ezekhez a tapasztalásokhoz tudlak hozzásegíteni. Merj Önmagad lenni! Hogy az lehess, aki vagy! Aki valójában vagy. Hogy önmagadhoz való kapcsolódás által átélhesd azt az örömöt és békét önmagadon belül, ahol áramlásban vagy magaddal és a külső / belső valóságoddal.

Hogy saját életed vezetőjévé válj, és a teljesség áramlásán keresztül válthasd valóra legbelső álmaid. 

Bejelentkezés:

Hadobás Judit
Tel: + 36 20 482 4981
E-mail: judit.hadobas05@gmail.com